Jokaisella meillä on juuret jossain

Yhdellä meistä, Sortavalan työntekijöistä, on historiaa ja juuristoa kyseisellä paikkakunnalla. Upea otsikko, sitä paitsi. Nimi juontuu paikan alkuperäisestä Sordvalla-nimestä.
 
Arvostamme paitsi omaa historiaamme, myös yrittelijäisyyttä ja käsityöläishenkeä. Olemme ilahtuneita maamme olutkulttuurin profiilin kohoamisesta ja haluamme olla sitä tukemassa. Mikä onkaan mukavampaa kuin tutustua uusiin tai toisaalta jo hyväksi havaittuihin makuelämyksiin viihtyisässä ympäristössä.
 
Halusimme panostaa myös estetiikkaan ja sopivan letkeään, vaan korkeatasoiseen kulttuuriin. Siksi Sortavala on sisustettu alan käsityöläisten tekemillä metalli-ornamenteilla sekä sävytetty lämpimillä, kauniilla väreillä. Torstaisin ja lauantaisin Meet the Music –klubimme maanläheinen musisointi vaihtuvine artisteineen on teidän viihtymistänne varten räätälöity. Vinyyli-DJ soittelee klassikoita ja hyvyyksiä perjantaisin.
 
Myös liiketilojemme historia on hieno – toimihan 30-luvulla täällä Kaisaniemenkatu 3:ssa olympiavoittaja Hannes Kolehmaisen urheiluvälineliike. Niin, toki meiltä löytyy screenit merkittävien urheilutapahtumien seuraamista varten.
 
Tervetuloa Sortavalaan, hyvän oluen ja ruoan, kulttuurin ja yhdessäolon paikkaan.