TILAA KAIKELLE JA KAIKILLE

Aulabaari

Kaisaniemenkadun ikkunoista näkyy aulabaarimme. Olemme siis samalla Hotelli Midpointin vastaanoton kahvila. Erillisestä kahvibaarista saat taidolla tehdyt erikoiskahvit, monipuolisia muita juomia sekä tuoreita leivonnaisia ja pikkusuolaista. Terassi kesäisin. Aulabaari on esteetön tila.

Pubi & klubi

Jykevien baaritiskien takaa sinulle tarjoillaan laatupanimoiden tuotteita. Halusimme panostaa estetiikkaan ja mukavuuteen. Mukavat nojatuolit ja istumaryhmät houkuttavat levähtämään. Niistä voit myös seurata elävää musiikkia tai DJ:n puuhia, kun taitajat panevat parastaan pienessä bändikarsinassa ihan vieressäsi. Klubin lava ja lähikatsomo on rakennettu pienelle korokkeelle. 

Kabinetti

Voit erikseen varata ravintolan tiloissa olevan mukavan kabinetin yksityiskäyttöön. Isolta näytöltä kelpaa katsoa käsiteltäviä asioita tai vaikka urheilutapahtumaa. Monipuoliset kanavat ovat käytössäsi. Kabinetti on esteetön tila. Kysy lisää (e-mail)

Takkahuone

Ihan Sortavalan syvyyksissä on pieni erillistila, jossa pari pöytää. Siellä voit istua vaikka salaisen suunnittelupalaverin merkeissä. Täälläkin on näyttö, josta näkyy vaikka haluamasi kanava tai ihanan kitchi videotuli. Takkahuone on esteetön.